-


-

Jag försöker vara så glad och lycklig som det går, trots all den smärtan jag bär..
 
 

Justin Bieber

22/4-13 bästa dagen i mitt liv. Fick äntligen se Justin Bieber live. Han är så perfekt & grym! 
Åt Subway för första gången den dagen också, haha.

bitchbitchbitchbitchbitch


Watch out bitches


I can't get you out of my mind

Du är alltid i mitt huvud, oavsett vad jag gör så finns du där. Tänker på vad du hade sagt och tyckte om det jag gjorde, om du hade varit stolt eller inte. Idag är en sån dag där tårarna bara inte kan sluta rinna ner för kinden.. Åååh varför måste jag göra allt så komplicerat för mig själv? Önskar att jag hade dig här hos mig.. Min första riktiga kärlek.

 


I'm nothing without you...


Him

I need you. I want you and I would do anything to get you.

I just don't know how I'm going to do and it's fucking killing me.


-


~


+


Bitchkram

Såg på en grym film idag som heter Bitchkram. Den här filmen får en att tänka till på massa olika saker och lite annorlunda, vilket gör att filmen blir ännu bättre och att man lever sig in i filmen. Rekomenderar filmen starkt!!
 
  
 
Kristin räknar dagarna till studenten då hon äntligen får lämna småstaden och sin manipulativa syster för sina drömmars New York. Allt är perfekt och lokaltidningen på orten har lovat att publicera Kristins krönikor om staden som aldrig sover. Men Kristin missar planet och gömmer sig istället hemma hos Andrea, en märklig ung tjej, långt ute på landet för att undvika total förnedring.
 

+


Jag vet att jag har gjort stora misstag och att jag borde skämmas osv.. Men det gör inte dig till en bättre människa att kalla mig ful eller äcklig eller påstå att jag har "lurat" dig i nästan ett års tid. Du vet mycket väl och innerst inne att jag älskar dig. 

Answer

Anonym: ( New in 😍 Blir nog mina bal skor )
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHA DÖÖÖÖÖÖR
 
SV: Förstår inte riktigt vad det roliga är?

Vår outfit

Blus - Hollister Jeans - G-STAR RAW Tröja - GANT
Skor - Converse Armband - Bloomingdale's Väska - Marc by Marc Jacobs

I love him

Jag vet att jag får skylla mig själv och att jag är en idiot men du ska iallafall veta att jag aldrig någonsin kommer sluta älska dig och att du alltid kommer ha en stor plats i mitt hjärta. Du är det finaste jag vet. Jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden och göra allt till rätta.. 30 maj 2012 och 3 juli 2012 är mina favorit dagar. ♡

RSS 2.0