Jag såg dig, tänkte på dig, blev kär, ville ha dig, jag fick dig, jag var lycklig, jag tappade dig, förlorade dig, jag saknar dig. Shuaib, snälla kom tillbaka..


G Å R P Å B I O J U S T N U

filmen sägs vara bra, trailern är även också bra. vill se den!

I need you..

När jag läser gamla inlägg i bloggen om dig får jag tårar eller när jag ser folk lägga upp bilder min sin kärlek, jag blir så avundsjuk.. Och det sårar. Du & jag föralltid? Det var så det skulle vara eller det var så vi sa. Jag trodde verkligen på det och tror på det.. Men varför göra allt så mycket svårare än vad det är? Seriöst, jag skulle ta allt före dig och det vet du.. Varför kan du inte ge det en chans? Snart har det gått en månad sen vi gjorde slut.. Du sa att det skulle bli bättre? Men det blir bara sämre och sämre.. Jag kämpar och kämpar för att det ska bli bättre. Jag är rädd att vi ska gå åt olika håll.. Du gör mig hel. Folk säger att man inte ska göra något till sitt allt om man kan förlora det, men tyvärr det är redan försent. Ända sen den dagen vi blev tillsammans så har du betytt så mycket för mig! Seriöst, jag skulle kunna göra allt för dig! Jag hoppas att vi en dag kommer att hitta tillbaka till varandra.. Jag älskar dig så himla mycket, mitt livsglädje..
 

-

you didn't just hurt me, you completely destroyed me with your words.


Hemma från skolan

Har värsta mens värken och ont i huvudet och sen har det hänt några saker så jag har verkligen ingen lust att göra något idag. Vill bara ligga och mysa för mig själv och äta chips. Tjockis. Ska bli bättre på att uppdatera, sorry!


Shopping


Tandställningen borta


Tjääääänare

Bloggandet blev inte riktigt som jag hade tänkt mig! Datorn åkte inte in på lagning som det hade tänkt sig och den är på lagning just nu. Hoppas på att få den snart. Men istället så har jag tänkt att jag ska mobilblogga så ofta som jag hinner på dagarna och så. Tänkte till alla fall berätta lite om vad jag har gjort på lovet.

Efter vi hade julavslutning så gick jag hem med Diala och Ida och sen kom Shuaib. Vi bakade och hade skoj. Har även varit och shoppat en hel del och umgåtts med vänner. Hade träningar och träningsmatcher med stadslaget. Blev även förskyld precis innan jul men hann bli frisk till julafton. Sen så har mamma, pappa och min bror fyllt år så jag har firat dom. Har varit i Uppsala på Storvreta cup och vi kom 3a!! Vi hade skit kul. Har också spelat SM med stadslaget och vi kom 2a, vilket killarna också gjorde. Jag och Shuaib har även gjort slut. Vi är iallafall vänner och har en väldigt bra relation till varandra ändå, jag är super glad över det. Han kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta oavsett om vi är tillsammans eller inte.


Allt var mitt jävla fel..


I dont want to be here anymore..


+


Svar på tal

Fråga av Amanda:
Vart köpte du trosorna? :)
 
Svar: 
Dom rosa är från KappAhl & dom andra från hm.
 
Fråga av Linnea:
Vart köpte du den där tröjan? Kram! :)
 
Svar:
Om du menar det blomiga linnet så är den från hm. Kram!
 

En text alla borde läsa & ta åt sig av

- Vet ni varför ert förhållande börjar så perfekt men sedan vänder allting från ingenstans?

För att ju mer tid det går, desto mer känslor får du. Desto mer försiktig blir du, och desto mer avundsjuk blir du. Men vissa gör felet att dom visar det på fel sätt. Från början tycker du tex det är okej att han/hon går ut och festar, men efter några gånger börjar du känna en viss osäkerhet. Du är rädd att förlora den du tycker om, och visar det på fel sätt. Du börjar sätta gränser, du börjar småbråka, du klandrar din partner för att han/hon inte är samma person som innan, men sanningen är att det är du som förändrats. Jag själv vill bara att mitt förhållande ska gå uppåt uppåt uppåt, men sedan vet jag också att det måste gå ner, men det är då vi ska hålla ihop och se varandra som ett team.

 

Istället för att uppskatta att din partner bryr sig om dig, tycker du det är jobbigt. Du börjar irritera dig för du tycker inte din partner är som han/hon brukade vara. Ni börjar irritera er på varandra, ni småbråkar. Ni pratar inte som ni gjorde innan, och många gör felet att ge upp här. Allt detta började när känslorna blev starkare, men visades på fel sätt. Men båda har gjort fel. Det dom gjorde egentligen var att släppa varandra när känslorna ökade som mest. Dessa två personer kunde göra något bra av detta men dom gick åt varsitt håll, när dom egentligen skulle vara mot samma väg. Och detta vet dom inte idag. Är det inte sjukt hur kärleken kan vilseleda dig? Är det inte sjukt hur kärleken kan lura en? Kärleken är mäktig, men ni måste också vara mäktiga!

 
 
 

Why always me?


Startar det nya året med att packa väskan upp till Umeå med stadslaget!


RSS 2.0