Justin Bieber åtalas för loska

Åtminstone om polisen får som de vill. Enligt källor som pratat med nyhetssajten TMZ kommer polismyndigheten rekommendera åtal. Detta efter att Justin Bieber spottat på sin granne under ett gräl. 


 Justin Bieber, 19, har under större delen av sitt kändisskap varit den oskyldiga tonåringen som får småflickor att bli knäsvaga. På senare tid har den här bilden däremot sakta men säkert tynat bort. Vi har fått höra om både knarkfester, paparazziattacker och rehab. Nu är artisten återigen i blåsväder. Denna gång riskerar han att åtalas för att han spottat på en granne, rapporterar TMZ

Väntar på utredningen

Än så länge är utredningen fortfarande igång.

Polismyndigheten uppger sig däremot, enligt TMZ, ha en klar bild av fallet

- och kommer att rekommendera ett åtal till distriktsåklagaren i Los Angeles.

Källorna berättar också att polisen haft Biebers vilda beteende, 

bland annat fortkörning, bråk, hot och droger, i åtanke. 


Nyligen gick Justin till attack mot paparazzis. Så såg det ut!

 
Herregud vad alla ska överdriva just när det gäller Justin. Kolla vad papparazin säger till honom, klart man blir sur och får nog av sånt. Om det hade hänt mig att jag slagit sönder den där idioten...

Zara Larsson - She´s Not Me

 

-


+


Everything i do... is wrong...

trött på det...


please, shoot me.


Träning nu med lill fisen




New in

Åkte med mamma och pappa till Skärholmen på förmiddagen och kollade i affärer men jag tyckte det inte fanns så mycket i butikerna det var jätte tråkigt. Köpte bara behövliga saker. 
Långärmad tröja; Vero Moda - 99:- / Sport bh; Stadium - 199:-

New in 😍 Blir nog mina bal skor

Eurosko - 399:-


Bitch


Fredagen den 22 mars

Dagen började med att jag gick upp och fixade mig till skolan. Åkte till skolan och sen när jag slutade så åkte jag hem och tog det lugnt. Min storebror fyller år idag men vi ska fira honom imorgon. Hjälpte pappa med maten och sedan åt vi mat. Jag bytte och och tränade med P98. Åkte hem och duschade och fixade mig och nu ligger jag i sängen och myser och ska kolla på film, A Cinderella Story.

 


Next: träning med boysen


Maybe it's time to move on..


Lunch dejt med min babe


Gårdagens inköp

Köpte den här på Ica igår för 47:- det är en hudkräm som gör så man blir lite brun också. Jag har använt den igår kväll och i morse. Man måste tänka på hur och när man smörjer in den annars blir det fläkigt, vilket jag har blivit vid mina fingrar och efter armband och sånt. Speciellt om man har ljus hud som jag har än om man har lite mörkare. Tänkte berätta om någon vecka och säga vad jag tycker om den. Det som är bra är att man ser resultat redan dagen efter.


Ny design

Amanda har fixat en design till mig! Tack så mycket. Men jag blev inte riktigt nöjd med headern så hon ska fixa till den när hon har tid, så jag får nöja mig med denna tills hon har tid och fixa till den. Hon jag gör just nu designer/headers gratis så passa på och fråga henne om en! Vad tycker ni om den?
 
Klicka på bilden eller här för att komma till hennes blogg.

Onsdag

Försov mig i morse så kom en kvart sent, duktig tjej! När jag väl kom till skolan hade jag musik & media men vi gjorde inget speciellt. Just nu så sitter jag på NO lektion och vi kollar på en film. Efter skolan ska jag inte göra något speciellt ska försöka plugga lite och sen på kvällen har jag träning.


Hemma från en skön träning

Dagen började som vanligt på en vardag gick upp för att fixa mig till skolan, åkte till skolan hade syslöjd idag och blev tyyyyp klar med mitt klädes plagg så tänkte lägga upp bild nästa vecka då jag får ta hem den! Efter skolan åkte jag med Ida och köpte godis och grejer till nationella imorgon och sedan åkte jag hem. Försökte plugga lite med det gick inte så bra. Sedan åkte jag på träning och nu är jag hemma och sitter i sängen och har precis duschat!

 


~


16 mars

Dagen började med att jag gick upp och fixade mig och åkte på match. Vi mötte Huddinge och förlorade med 1-4, vilket var synd för att vi spelade stund tals jätte bra. Efter matchen satt jag i cafeterian och kollade på HJ match. Efter det åkte jag hem och nu sitter jag och tar det lugnt och väntar på mat och om en stund kommer PG och hämtar mig och då ska jag spela damlags match. Efter det ska jag hemma och bara ta det lugnt!

 


+


Vinst med 6-2, en balja gled in också


Onsdagen den 13 mars

Dagen började med att jag fixade mig och så och gick till skolan och efter lunch åkte jag till tandläkaren för att kolla hur tänderna såg ut och så efter förra gången då jag tog ut tandställningen och det såg bra ut och nästa gång jag ska dit är den 9 oktober. Efter tandläkaren åkte jag hem och nu sitter jag här och väntar på att Sture ska komma.

 


Johan Falk: Kodnamn Lisa

På torsdag har Johan Falks nya film premiär, en uppföljare från dom andra filmerna. 
 
 
 
Handling: Frank Wagner ligger och sover tillsammans med sin familj. Alla planer på att flytta utomlands ligger klara på köksbordet. Då hör de hur någon försöker bryta sig in i lägenheten. Fem svartklädda maskerade män försöker ta sig in. Frank lyckas fly och kontaktar Johan Falk. Varför vill någon ta livet av honom? Har någon röjt hans samarbete med polisen.
 
 

- JustGirlyThings


Dear John

Jag tycker att filmen var jätte bra. Något jag verkligen rekomenderar till en person som älskar romantiska filmer. Man lever verkligen sig in i filmen, det råkade till och med rinna en tår eller två ner för kinden. Fantastisk film!
Handling: Den rebelliske John hoppar av skolan och tar värvning inom armén, bara för att han inte vet vad han ska göra med sitt liv - tills han träffar sin drömtjej, Savannah. Deras ömsesidiga kärleksaffär växer snabbt till den typ av kärlek som gör att Savannah väntar på John ska avsluta sin tjänstgöring inom armén. John drömmer också om att få flytta ihop med den kvinna som har fångat hans hjärta, men 9/11 förändrar allt. John anser att det är hans plikt att åter ta värvning.
 

122 år av kärlek & stolthet, Djurgården oavsett vad ♥


Inspiration by weheartit


Home today

Stannade hemma från skolan idag för jag mår inte så bra. Små förkyld, ont i huvudet och i magen. Så jag ska bara vara hemma och ta det lugnt idag, ska även plugga lite om jag orkar lite senare.

 


-

Jag är less. Less på att alltid vara till lags och inte kunna ha en egen åsikt utan att bli dömd. Less på att man alltid måste välja någons sida för annars blir man själv. Att om man råkar säga ett enda litet ord fel så bryter ett helvete ut. Eller kanske att man tycker annars. Då är man konstig. Hela livet är en kamp, alltid måste man kämpa. Kämpa för att vara så perfekt som möjligt, eller kanske så obrydd som möjligt? Men endå finns det där. Att man känner sig missnöjd med sig själv, eller som sagt att man bryr sig för mycket. Men ärligt, allt tar så jävla mycket på krafterna att jag känner att jag inte orkar bry mig. Jag är som jag är och jag tycker som jag tycker. Så sjukt less på att många är så brydd om småsaker att man börjar bråka med varandra och tar till med personangrepp. Jag är less på att jag blir dömd för att jag är jag. För att jag gör som jag gör och så vidare. Men så kommer det alltid vara. Folk blir sura på dig över saker du inte hade blivit sura på dom över, om det handlade om exakt samma sak. Men folk vill bara hitta ett sätt att kontrollera dig, visa att dom är starkare än dig och visa att dom har makt. Men jag ser bara rakt igenom dom personerna. Varför ska dom få trampa ner på det som betyder mest i ditt liv. Dig själv. Dom sänker bara dig för att dom är svaga själva, kom ihåg det. Du är viktigast i ditt liv, förlora aldrig dig själv då kommer alltig gå bra.

How do you spell love?

 Piglet: How do you spell love?
Pooh: You don't spell it. You feel it!

+


Match med damlaget

Kom precis hem från match eller aa för en stund sen iallafall. Vi möte Töjnan i Malmsjö och vann med 8-1, gjorde ett mål. Idag så ska jag inte göra så mycket bara ta det lugnt, ska även försöka plugga lite om jag orkar.

 


Söndag

Sov över hos Jamina från igår till idag. Vi vaknade ganska tidigt pågrund av hennes lillebror och hans kompis som lät jätte mycket. Vi gick upp och käkade frukost och nu sitter vi och kollar på film med hennes kusin.

 


Beställt hem

 
 
 
Kollade runt lite på hemsidor på kläder.
Lyckades att övertala mamma om dessa 3 snyggingar!

11 things about me

 
· Jag har aldrig sett en hel Harry Potter, sagan om ringen film och såndana filmer.
 
· Jag har ofta ont i huvudet.
 
· Jag hatar alla sorters fisk och skaldjur, så himla äckligt.
 
· Jag är verkligen älskar mode och smink osv..
 
· Jag hatar verkligen mitt hår, håller på att spara mitt hår längre och jämnare.
 
· Jag älskar att springa och röra på mig.
 
· Jag älskar att pyssla/göra saker. Fast jag gjorde det mer när jag var mindre och hade tid.
 
· Är lite av en ensamvarg. Ibland kan jag älska att bara stänga in mig på mitt rum, lyssna på musik, kolla runt på nätet osv..
 
· Jag önskade att jag kunde spola tillbaka tiden ibland och få uppleva det jag en gång i tiden har upplevt.
En del av sakerna har fått mig att må så bra och en del saker vill jag ändra på.
 
· 3 Juli 2012 är nog den bästa dagen i mitt liv, min födelsedag, spenderas med min dåvarande pojkvän och mina dåvarande bästavänner. Vi hade så kul!
 
· Älskar att lyssna på låtar som påminner mig om saker och personer från förr.

Nytt i garderoben

Stickad; KappAhl 299:- ❘ Hårspray; Ö&B 44:- ❘ Scarf/Halsduk; KappAhl 149:-


Covers

 
 
 

Text & känslor

Det finns ett talesätt såsom lyder: Tiden läker alla sår. Jag är inte helt säker på det. Men tiden ger oss redskap och styrka att bära våra sår så att de inte bromsar oss eller får oss att må onödigt dåligt. Och du kommer att kunna skratta och vara glad igen, även om det kanske inte känns så just nu.

 


6-8 mars

Onsdag - åkte till skolan. Spelade in en harlem shake video men den blev jätte fail och efter skolan åkte jag hem och kolla på film och myste. Sedan hade jag träning.

Torsdag - skolan och slutade efter lunch. Åkte till centrum med Diala och köpte 2 tårtor och en kladdkaka. Vi åkte hem till mig och käkade lite av dom. Sedan somna vi i soffan haha. Sen vid fyra gick hon hem och jag fixade några saker. Jag åkte på match mot Huddinge och vi vann med 4-2. Jag gjorde mål också.

Fredag - skolan, gjorde inget speciellt. Åkte hem bara tog det lugnt. Fick tre rosa rosor av pappa för att det är den internationella kvinnodagen idag och sen så käka jag middag med familjen och nu ligger jag i sängen och bara tar det lugnt. Ska snart kolla på film och tjocka mig med familjen, mys.

 


-


5 mars

Dagen idag har varit skit seg och jobbig. Inte gjort ett piss i skolan. Slutade 15.05 och åkte hem och lämna väskan och åkte till centrum där jag träffa Sture och hans kompisar. Jag och Sture åkte hem till honom i Axelsberg och bara chilla och nu sitter jag på tunnelbanan och är påväg hem.

 


Oskar Linnros - Hur dom än


Romme Alpin

Gick upp 5 idag för att göra mig i ordning för att vara i skolan kvart över 6. Åkte buss till Romme och hade en mys dag där och åkte skidor. Det var jätte kul iallafall! Är helt slut och ska snart gå och sova. När jag kom hem tog jag en lång varm dusch och nu ligger jag i sängen och myser och smsar.

 


Dagens inköp

Concealer; H&M - 79:- / Trosor; H&M - 79:-


3 mars

Dagen började med att jag vaknade vid 11. Jag gick upp åt frukost och fixade mig. Åkte till Tumba centrum och köpte lite dricka och sånt till imorgon då jag ska till Romme och åka skidor med skolan. Kollade lite på hm. Sedan träffade jag M vi gick runt och pratade lite och efter en stund gick vi hem till mig. Kollade på typ en halv film. Sen var jag tvungen att fixa mig till match. Skjutsade han till stationen och sedan åkte jag på match. Vi vann med 1-9 mot Älta och nu sitter jag i bilen och är snart hemma. Ska duscha och sen äta och kolla film med familjen och mysa.

 


Min sexiga pojkvän


God morgon / God dag

Ligger fortfarande i sängen. Har varit vaken sen typ halv 10/10. Har iallafall ätit frukost. Ska ta och fixa mig i ordning och sen hälsa på mormor och morfar. Har flera planer till kvällen, men jag vet inte riktigt hur det blir. Det lutar mest åt bio.

 


1 mars


Grattis älskling på 19års dagen


Det jag köpte på kryssningen


Kryssningen

Har precis tagit en dusch. Kryssningen var mysig! Var även på spa på båten, färgade ögonbrynen och ögonfransarna och noppade ögonbrynen och bastade och badade! Blev jätte nöjd med färgningen. Tänkte lägga in lite bilder från mobilen, bara ego bilder och det blev inte så mycket bilder för det var något fel på kameran men fick någon bild iallafall och jag lägger upp dom senare eller imorgon! Nu ska jag kolla på tv med family, mys.


Hairstyles Videos

 
  
  

- S U M M E R ☼


RSS 2.0