8 dagar, i ett helvete


Shopping


God jul allihopa!


I'm alive everyone

Ledsen för den usla uppdatering men jag har inte haft tid för att blogga. Min dator är även inlämnad på lagning för att den behöver fixas lite och jag kommer ändå inte behöva den till något speciellt nu på lovet. Har fullt upp kan man säga! Jag kommer efter lovet när jag har fått tillbaka min dator kommer jag att skriva om hela mitt lov i ett ända inlägg eller två beroende på hur mycket det blir. Men ni får helt enkelt se! Jag kommer nog uppdatering lite grann då och då när jag känner för det. Så bättre uppdatering osv kommer nästa år. Runt 8-10 januari.


It's fucking killing me inside...


No matter how angry you get, you always end up forgivning the people you love.

Ta hand om alla människor ni har i erat liv. Det kommer dagar då vi kommer bråka, när vi kommer känna hat och önska att saker och ting aldrig blev såhär. Men att leva med ånger över allt man gjort, allt man förstört det är den värsta typen av känsla. Dom människor som kretsar sig runt oss, är dom människor vi har valt att släppa in. Med all rätt ska man våga ta bort en människa om den gjort oss skada, men med all rätt ska man även finnas där för varandra. Jag vet inte en enda människa som levt ett liv utan att känna hjärtat gå i tusen bitar, men vi alla vet att den smärtan lindras om någon finns där för oss när det väl gör ont. Att höra någon med en omtanke fråga hur man mår stärker vardagen, för det visar att någon faktiskt finns där för att lyssna. Oavsett om man tror att dom bara vill ha till svars att man mår bra, har dom faktiskt frågat och vill vi att dom ska lyssna är det bara vi själva som kan ta steget att låta dom finnas där och förklara för dom hur vi mår. Lycka kommer inte av sig själv hela tiden, ibland får man kämpa för att finna den. Men se till att du inte är den enda som kämpar. Den värsta typen av smärta sitter i hjärtat och den kan man inte förklara för någon, det är helt omöjligt att förklara hur det känns där inne alla olika sekunder. Därför är det så himla viktigt att ta hand om varandra. Glöm aldrig det, för en dag kan det vara försent.


Take me as I am, I wont change.

 

Du & jag föralltid

om du tänker köra ihjäl dig så tänker jag sitta bredvid dig,

om du tänker ta en massa tabletter tänker jag ta lika många

om du tänker skjuta dig så får du skjuta mig först.

om du tänker hoppa så kommer jag hoppa med dig.

om du tänker leva så tänker jag alltid leva med dig. ♥


Ta hand om varandra

Att råka komma in på någons Facebook sida där personen har gått bort & massa skriver Vila i frid osv gör en verkligen så deprimerad & ledsen. Tänker på dens nära & kära hur dåligt dom måste må. Även fast man inte känner personen så vill man ändå säga Vila i frid. Får tårar av att bara tänka tanken på att någon gått bort, håll hårt om era nära & kära där ute. Vi alla har bara ett liv här på jorden & det minsta man kan göra att ta vara på andras medans man kan.

13 december

Idag har jag varit i skolan och vi kollade på lucia tåg på förmiddagen. Efter det fick vi saft och lussebulle! Efter det så tränade vi till showen och har gjort det hela dagen. Fick sluta tidigare också vid strax efter ett. Nu har jag varit hemma ett tag har bara tagit det lugnt. Tänkte göra pannkakor men mjölken och äggen var slut!
Kommer troligen få ta ut tandställningen om ungefär en månad! Så glad.
 
 
 
 

12/12/12

Idag hade jag skola lite speciell dag som vanligt eller vad man ska säga? Dans massor inför showen sen vid ett åkte jag till tandläkaren och fixa tandställningen och sen röntga tänder. Kommer troligen få ta ut tandställningen den 23 januari, längtar!! Efter det åkte jag hem och bara tog det lugnt och sedan åkte på träning och nu har jag precis kommit hem och har duschat och osv, ska alldeles strax sova!


Zara Larsson - Uncover

 

Dresscode

linne - h&m

kofta - hollister

jeans - vila


Don't let your happiness depend on something you may lose


Min helg

Förlåt för den usla uppdateringen men jag har inte direkt haft tid, har haft mycket att göra. I fredags efter skolan hade jag stadslagsträning och efter den åkte jag hem och duscha och tog det bara lugnt. Sen på lördagen så gick jag upp och tog det lugnt och pluggade massor och sen åkte jag på stadslags match mot Södermanland, vi vann med 3-4. Efter det åkte jag hem och tog det lugnt och sen kollade på film. Igår gick jag upp och käkade frukost och så och sen pluggade jag lite och sen spelade jag match mot Huddinge och vi förlorade med 5-4. Sen åkte jag hem och kollade på VM finalen i innebandy mellan Finland och Sverige. Sverige vann med 5-11 haha. Efter det käkade jag middag och sen kom mormor och morfar förbi en sväng. Efter det kollade jag film. Hade ett halv år igår med Shuaib men tyvärr så hann jag inte träffa honom. :( Min helg har iallafall varit helt okej, idag har jag varit i skolan, tränat ganska mycket till showen och nu har jag precis kommit hem och ska plugga lite och senare har jag innebandy träning.


Ett halv år idag

Tiden har gått sjukt fort, vi har skrattat, gråtit, blivit helt jävla förbannad och arga på varandra men alltid varit kvar hos varandra i slut ändan. Min kärlek från mig till dig går inte att beskriva med ord. Du är den bästa som finns. Jag är helt beroende av dig. Jag älskar dig, dag som natt! Du är den finaste på jorden, det här halv året har varit det bästa i mitt liv. Det finns ingen annan för mig och jag vill inte ha någon annan heller. Att se dig le är det absolut bästa jag vet, ingen har ett finare och härligare leende än du. Du är mitt allt, du är hela min värld! Jag är så lycklig med dig, en plats i ditt hjärta betyder mycket för mig. Utan dig vid min sida funkar ingenting. Du har gjort mig så kär.  

A Walk to Remember

A Walk to Remember handlar om Landon Carter som tillhör kärnan av det coola gänget på skolan. Folk ser upp till honom, inte bara för hans häftiga bil och tuffa stil, utan för att han själv vet att han är ball. När grupptrycket i gänget leder till en svår olycka händer dock saker som inte var planerade. Helt plötsligt uppenbarar sig en tjej som visserligen alltid gått i Landons klass men som ingen brytt sig om och speciellt inte Landon. Hon ser något i honom som varken han själv eller andra har upptäckt...

Robinholta & Myran Granberg - Älska mig

Myran:

För när solen inte skiner mer

och regnet bara faller ner

då vill jag bara brevid dig

du är det finaste som finns

du är det vackraste jag vet

och när evigheten tagit slut 

och ingenting är som förut

då vill jag hålla din hand

för jag älskar dig även när du hatar mig

Robin:

Har sett det ena

o det andra

den hela o den halva

den veka o den starka

du ska veta att ja..

givit axeln varje gång

en vän har fallit ner

har vart med tjejer som jag litat på men

men fallit helt

givit vänskap som är äkta,

riktig kvalité

och att jag sviker är det sista

skulle aldrig ske.

ditt hjärta må va trasigt

men det känns som helt

förut kändes smärtor,

men jag ser dig alltid lé

du ger mig alltid kärlek,

du är lojal och ärlig

och jag finns där

o stöttar när det känns förjävligt.

så vi två

igenom våra årstider.

har varit rädd

att du ska gå

men baby låt bli det 

Myran:

För när solen inte skiner mer

och regnet bara faller ner

då vill jag bara brevid dig

du är det finaste som finns

du är det vackraste jag vet

och när evigheten tagit slut 

och ingenting är som förut

då vill jag hålla din hand

för jag älskar dig även när du hatar mig

/Jag har så mycket att berätta, 

så mycket att ge

Innan mitt liv tar slut 

så ska världen så se

att jag gått igenom

mycket och 

så ofta fallit ner,

ändå rest mig upp

till toppen 

och gett mycket mer.

sen jag träffa dig

så har mitt liv blivit bra,

du är så underbar

ja, bättre än choklad

och varje leénde jag ger

är för ditt leénde jag ser.

och skulle jag bli ledsen

så är du ändå där brevid mig,

som en ängel ifrån ovan

ska jag leda dig,

igenom livets mörka gränder

det är som svartast där.

du har gjort mig så kär.

Myran:

För när solen inte skiner mer

och regnet bara faller ner

då vill jag bara brevid dig

du är det finaste som finns

du är det vackraste jag vet

och när evigheten tagit slut 

och ingenting är som förut

då vill jag hålla din hand

för jag älskar dig även när du hatar mig 

Robin:

jag skulle gå igenom 

eld och vatten

över berg, djupa dalar

igenom hela landet

vill kunna ge dig allt

men..

om jag bara

hade chansen

så lovar jag att 

jag hade tatt den

för att se dig igen.

men finns för dig

både dag och natten

och du ger mig

nya krafter

varje gång du ler.

är rädd att tänka tanken

att du skulle släppa handen

om min..

jag fattar inte någonting,

jag ber till honom

gud måste höra bönen

för hon har

bärt ett brustet hjärta

sedan födelsen.

denna ängeln

är inte redo för att vända hem,

går du nu

så förlorar jag, 

min kärlek och min bästa vän.

Myran:

För när solen inte skiner mer

och regnet bara faller ner

då vill jag bara brevid dig

du är det finaste som finns

du är det vackraste jag vet

och när evigheten tagit slut 

och ingenting är som förut

då vill jag hålla din hand

för jag älskar dig även när du hatar mig

 


Jag är rädd för att vara lycklig, för att varje gång allting är bra är de alltid någonting som gör så jag rasar ihop igen..


5 december

Första lektionen var MM vi gjorde typ ingenting bara snackade osv eftersom folk håller på att träna inför julshowen. Nästa lektion var NO och sen hade vi matte men jag tränade inför showen och sen var det lugnt. Jag och Julia gick och kollade på Skol DM i handboll och Broängen vann med typ 44-4 mot någon skola, haha! Dom var fett fula och dåliga förlorare, dom borde skämas. Efter det hade vi spanska och sen stängde skolan så alla fick åka hem, så vi slapp so lektionen. Sen försökte jag ta mig hem och nu sitter jag och myser i min säng och funderar på om jag ska sova en stund. 


Dina kramar är magiska, ditt skratt är magiskt, ditt leende är magiskt, hela du är magisk. Bara jag kollar på dig blir jag glad!

Dom flesta tror säkert att det handlar om min pojkvän, men det handlar om min vän eller ja okej jag erkänner, bästa vän.


Godmorgon världen!

Sitter ju nu på svenska lektionen. Bussen var försenad i 10 minuter när jag skulle till skolan!! Men jag hann med bussen och till lektionen iallafall. Vi slutar alldeles strax och då har jag idrott. Ska leda lektion med Amelia då, vi ska köra innebandy! Det ska bli fett kuuuuuuuul, aja nu ska jag forsätta skriva på min fantastiska novell. Ciao!

Studiedag

Hade studiedag idag så Shuaib kom till mig när han vaknade och vi mös hela dagen och kollade på film osv, jätte mysigt!! Sen vid ungefär halv tre så kom Jamina och sen ungefär en timma senare åkte Shuaib hem. När Shuaib hade gått åt jag och Jamina mat och snackade och sen gjorde jag läxa och sen bytte vi om och gick till träningen. Nu har jag precis kommit hem och käkat och duschat och ska sova. 
fett söt jag är HAHAHHAH

Sämsta uppdateringen

Förlåt för min dåliga uppdatering.. Ska bli bättre på att blogga!! Igår när jag vaknade gick jag upp och käkade frukost och sen la jag mig i sängen och väntade på att Bianca skulle smsa mig och när hon gjorde det fixade jag mig osv.. Åkte hem till henne där Erica också var och efter en stund kom Shuaib. Vi hade jätte mysigt och kollade på film. Sen vid ungefär halv 6 åkte jag hem och Shuaib drog också, han följde med mig till bussen! När jag kom hem så åt jag mat och umgicks med familjen och kollade på film osv.. Sen gick jag och la mig. I morse gick jag upp 07.20 och åt frukost och byte om och sen åkte iväg på match. Vi vann med 5-3 mot Tureberg, gjordet ett mål :D Efter matchen åkte jag hem och duschade och käkade lunch och sen har jag bara suttit och degat. Nu tänkte jag sätt på en film. 
 
(bild från förra säsongen)

RSS 2.0